Online marketing Brabant

Meludo Academy Zuid Nederland

Meludo Academy verzorgt trainingen voor het mkb door heel Zuid-Nederland. De Academy bevindt zich in Biest-Houtakker, in de omgeving van Tilburg. Er is genoeg gratis parkeerruimte aanwezig en vanaf de snelweg zeer makkelijk bereikbaar. Tijdens de trainingen geniet je van de rustieke omgeving en tussen de middag is er een echte Brabantse lunch. Rust en eenvoud staan bij ons centraal. 

Groepstrainingen € 395,- p/p

Meludo verzorgt voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland trainingen over internet marketing. In alle rust en eenvoud wordt alles helder uitgelegd. Onze aanpak geeft de garantie dat ook jij online kan scoren. Wij geven onze trainingen in groepsverband voor 4 -10 personen. De opzet van de lesstof is zeer praktijkgericht: tijdens de trainingen wordt je al begeleid om zelf de eerste stappen te zetten. Aan het einde van de training heb je de juiste handvatten gekregen om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. 

Individuele bedrijfstraining € 895,-

Wilt u direct persoonlijk gericht aan de gang gaan dan bieden wij u ook een individuele training aan. In alle rust en eenvoud wordt alles helder uitgelegd. Onze aanpak geeft de garantie dat ook jij online kan scoren. Wij geven onze individuele trainingen tot maximaal 4 personen. De opzet van de lesstof is zeer praktijkgericht: tijdens de trainingen wordt er al direct gekeken naar de situatie van jou bedrijf of organisatie. Aan het einde van de training heb je de juiste handvatten gekregen om de opgedane kennis in de praktijk verder toe te passen.

Resultaat van de training

Na het volgen van onze trainingen ben jij klaar om meer omzet uit jouw online marketing te halen. Tijdens onze trainingen krijg je informatie over de mogelijkheden van Facebook Marketing voor bedrijven of Google (zoekmachine) optimalisatie. Tevens zul je door de praktijkgerichte opzet al een start maken met het verwerken van de relevante informatie voor jouw bedrijf. Je gaat naar huis met een certificaat en een krachtige 'cheat sheet', waarin alles wat je nodig hebt om online te scoren met jouw bedrijf, handig staat uitgelegd. 

Wij trainen je in alle rust en eenvoud

Ervaringen van kandidaten

"Na het volgen van de SEO training van Ulco Mes begreep ik eindelijk hoe er naar mij gezocht wordt op Google. De zoekwoorden en menustructuur die ik heb gekregen bij de training gaan we zeker op de website zetten."

Tjeerd van Trier | Van Trier Tuinontwerp & Realisatie
"Ik vond de social media training van Astrid erg fijn opgezet. Er werd mij verteld welke social media ik moest gebruiken en hoe vaak ik dit het beste kan doen. Ook was het prettig dat ik met mijn eigen accounts kon werken."

Angeline Verspeek | Impressoni Groothandel in kwaliteitskoffie en thee
"Astrid legde mij uit waarom ik Instagram moest gaan gebruiken en had een aantal handige tips voor wat ik daarop kan plaatsen. Ook fijn was het gezellige contact met de andere mensen die de training volgden."

Geert-Jan Wingelaar | Wingelaar & Reineke reïntegratiebureau
"Door het volgen van de training Facebook voor bedrijven weet ik nu beter hoe ik een goede post maak, hoe ik het kan efficiënt kan plannen en hoe ik met beperkte investering mijn posts kan sponsoren. Al bij al een hele leerzame dag."

Thomas de Gier | Thomas de Gier Interior Design 

Volg ons op social media

Ranco Mes
Contactformulier